Hvad giver det dig?

Se en video om SMVdanmarks ejerlederuddannelse her

Video: 

Gode erfaringer fra første hold

 46 virksomheder på de første hold i 2016-2018 har givet uddannelsen utroligt gode anmeldelser.

  • Del:

Uddannelsen tager udgangspunkt i hverdagens praksis, hvor korte oplæg henføres til konkrete situationer og hverdagsoplevelser. Vi går i dybden med dine egne holdninger og viden, og derfor forventer vi også, at du er klar til at byde ind med dine erfaringer.

 

Uddannelsen gennemføres af dygtige konsulenter fra Ledelse - med vilje og Inzpirator, der har mange års erfaringer med praktiske lederuddannelser til små og mellemstore virksomheder. 46 virksomheder på de første hold i 2016-2018 har givet uddannelsen utroligt gode anmeldelser.

 

Kontakt

Kontakt Heike Hoffmann, hvis du har spørgsmål til uddannelse eller for at tilmelde dig via SMVdanmark.

Chefkonsulent
Heike Hoffmann

Prøv det…!

Vi har indrettet denne uddannelse med 5 moduler af hver 2 dages varighed, hvor modul 1 gennemføres uafhængigt af de andre moduler.

 

Du skal have mulighed for at opleve uddannelsen og indholdet, inden du beslutter dig endeligt for, om du vil fortsætte på resten af uddannelsen. Det betyder, at du kan deltage på modul 1 uden at forpligte dig til mere.

 

Vi gør det, fordi vi kun synes, at det er rimeligt, at mange gerne vil vurdere, om denne lederuddannelse er brugbar. På den måde kan du selv vurdere, om uddannelsen er brugbar for dig, inden du melder dig til resten af modulerne.


Hvis du efter modul 1 vælger at gå videre, så tilmelder og forpligter du dig til gengæld til resten af forløbets 4 moduler. Vi vil nemlig meget gerne have, at deltagerne følger hinanden gennem hele forløbet, og dermed opnår en stor fortrolighed mellem hinanden.