Hvorfor en lederuddannelse?

Det kræver viden at udvikle sin virksomhed!

Tag en lederuddannelse, som er tilpasset dig og din virksomhed, og som sætter fokus på, hvordan ledelse kan bruges til at øge arbejdsglæden og resultaterne i din virksomhed.

  • Del:

SMVdanmark har hele tiden fokus på at udvikle tilbud, der gør det lettere at drive din virksomhed.

 

Derfor tilbyder vi nu en praktisk orienteret lederuddannelse, hvor både du som leder og driften af din virksomhed er i centrum.

 

Så hvorfor en lederuddannelse?

Når der skal skabes udvikling i en virksomhed er der ét element, der altid skal være på plads. En ambitiøs og vedholdende ledelse! Derfor tilbyder vi nu en lederuddannelse til SMVdanmarks medlemsvirksomheder.

 

Vi har valgt en uddannelse og ikke kurser, fordi en sammenhængende uddannelse giver mulighed for at fokusere på sammenhængen mellem, hvad der bliver drøftet i undervisningen, og hvad der foregår hjemme hos dig i virksomheden.


Uddannelsen tager udgangspunkt i hverdagens praksis, hvor korte oplæg henføres til konkrete situationer og hverdagsoplevelser. Vi går i dybden med dine egne holdninger og viden, og derfor forventer vi også, at du er klar til at byde ind med dine erfaringer.

 

Uddannelsen gennemføres af dygtige konsulenter fra Ledelse - med vilje og Inzpirator, der har mange års erfaringer med praktiske lederuddannelser til små og mellemstore virksomheder.

 

Ejerlederuddannelsen er et samarbejde mellem en række af SMVdanmarks medlemsorganisationer, og 46 virksomheder på de første hold i 2016-2018 har givet uddannelsen utroligt gode anmeldelser.


Hvordan foregår det?

Vi lærer forskelligt - mange af os lærer ved at være aktive, løse opgaver og i øvrigt ved at arbejde ude/inde, i grupper, makkerpar eller alene.

 

Vi vil gennemføre kurset med afveksling og bruge mange forskellige metoder. Aktivitet vil blive prioriteret fremfor stillesiddende arbejde. Så vi skal op af stolen og i sving. Vi lover faktisk, at det bliver både sjovt, spændende og samtidig lærerigt.


Der er mange gode emner at bygge en lederuddannelse op omkring. Med denne fokuserer vi særligt på to: Resultater & Relationer.


Resultater

...betyder bedre indtjening og målrettet udvikling. Det drejer sig om flere ordrer, effektive arbejdsgange og sikker kundehåndtering hos alle medarbejdere.

 

Relationer

...er det, der sker mellem medarbejderne, mellem medarbejderne og ledelsen samt ikke mindst ift. kunder eller potentielle kunder. Gode relationer giver mulighed for at motivere medarbejderne og sikre deres trivsel – og samtidigt undgås dyre konflikter.

 

>> Tilbage til forsiden om ejerlederuddannelse >>

 

Kontakt

Kontakt Heike Hoffmann, hvis du har spørgsmål til uddannelse eller for at tilmelde dig via SMVdanmark.

Chefkonsulent
Heike Hoffmann

Prøv det…!

Vi har indrettet denne uddannelse med 5 moduler af hver 2 dages varighed, hvor modul 1 gennemføres uafhængigt af de andre moduler.

 

Du skal have mulighed for at opleve uddannelsen og indholdet, inden du beslutter dig endeligt for, om du vil fortsætte på resten af uddannelsen. Det betyder, at du kan deltage på modul 1 uden at forpligte dig til mere.

 

Vi gør det, fordi vi kun synes, at det er rimeligt, at mange gerne vil vurdere, om denne lederuddannelse er brugbar. På den måde kan du selv vurdere, om uddannelsen er brugbar for dig, inden du melder dig til resten af modulerne.


Hvis du efter modul 1 vælger at gå videre, så tilmelder og forpligter du dig til gengæld til resten af forløbets 4 moduler. Vi vil nemlig meget gerne have, at deltagerne følger hinanden gennem hele forløbet, og dermed opnår en stor fortrolighed mellem hinanden.