Underviserne på uddannelsen

Underviserne: 

Kender SMV'erne!

Uddannelsen gennemføres af dygtige konsulenter fra Ledelse - med vilje og Inzpirator, der har mange års erfaringer med praktiske lederuddannelser til små og mellemstore virksomheder. 

  • Del:

46 virksomheder på de første hold i 2016-2018 har givet uddannelsen utroligt gode anmeldelser.

 

Kontakt gerne kursusudbyderne Ole Nielsen og Michael Jensen, hvis du vil høre mere. De deltager gerne på fx en generalforsamling, et bestyrelsesmøde eller lignende for at fortælle om uddannelsen og deres erfaringer. Kontakt Ole eller Michael direkte for information. Ole Nielsen på ole@ledelse-medvilje.dk eller telefon 40 88 37 84 - Michael Jensen på mj@inzpirator.dk eller telefon 51 24 07 86.

 

Ole Nielsen har sammen med Michael Jensen i flere år gennemført lederuddannelser for medlemmer af Danske Anlægsgartnere, så de kender de små og mellemstore virksomheder, hverdagens udfordringer og vigtigheden af at fokusere på praktiske løsninger.

 

For information om uddannelsen generelt, kontakt chefkonsulent Heike Hoffmann på hoffmann@SMVdanmark.dk.

 

Kontakt

Kontakt Heike Hoffmann, hvis du har spørgsmål til uddannelse eller for at tilmelde dig via SMVdanmark.

Chefkonsulent
Heike Hoffmann

Prøv det…!

Vi har indrettet denne uddannelse med 5 moduler af hver 2 dages varighed, hvor modul 1 gennemføres uafhængigt af de andre moduler.

 

Du skal have mulighed for at opleve uddannelsen og indholdet, inden du beslutter dig endeligt for, om du vil fortsætte på resten af uddannelsen. Det betyder, at du kan deltage på modul 1 uden at forpligte dig til mere.

 

Vi gør det, fordi vi kun synes, at det er rimeligt, at mange gerne vil vurdere, om denne lederuddannelse er brugbar. På den måde kan du selv vurdere, om uddannelsen er brugbar for dig, inden du melder dig til resten af modulerne.


Hvis du efter modul 1 vælger at gå videre, så tilmelder og forpligter du dig til gengæld til resten af forløbets 4 moduler. Vi vil nemlig meget gerne have, at deltagerne følger hinanden gennem hele forløbet, og dermed opnår en stor fortrolighed mellem hinanden.