Digitale Veje til Vækst

Se og hør tømrermester Johnny Hansen fortælle, hvorfor Idebyg valgte at få lavet en digital vækstplan, og hvordan mindre tid bag skrivebordret kan skabe vækst.

Digitale Veje til Vækst

Er registrering af timer og materialeforbrug for bøvlet? Mangler du kvalificeret arbejdskraft? Er der flaskehalse i din produktion, eller har du andre udfordringer? Så læs videre her.

 

  • Del:

De fleste SMV’er (små og mellemstore virksomheder) ved godt, at digitalisering og automatisering kan være helt afgørende for at klare sig i fremtiden. Alligevel får de ikke taget skridtet. Typisk fordi de mangler tid eller viden om, hvordan digitalisering og automatisering kan være løsningen på de udfordringer, mange SMV’er hver dag står overfor.

 

 

Digitale Veje til Vækst – et gratis tilbud til dig

Tilbuddet består af en vækstplan og af, at dine medarbejdere får et kompetenceløft - begge dele med fokus på digitalisering og automatisering.

 

 

Hvem kan deltage?

SMV’er i Region Sjælland med mindst tre ansatte – herunder:

  • Bygge- og anlægsvirksomheder: Tømrere, VVS’ere, anlægsgartnere m.m.
  • SMV’er i transport- og logistikbranchen herunder autoværksteder m.m.
  • SMV’er i fødevarebranchen og indenfor bio- og cirkulærøkonomi
  • Underleverandører til ovennævnte brancher


Dit udbytte

Vækstplanen identificerer din virksomheds aktuelle udfordringer og kommer med forslag til digitale optimeringsløsninger. Kompetenceløftet klæder dine medarbejdere på til at håndtere digitale og/eller automatiserede løsninger.

 

 

Forløbet

Du vil under hele forløbet have SMVdanmarks konsulent tilknyttet, og det afklares indledningsvist, om du opfylder kravene til at deltage, og om du gerne vil have en vækstplan eller gå direkte til kompetenceløftet. Du vælger selv, om du vil gøre brug af begge tilbud – eller kun ét af dem.

 

 

Hvad koster det?

Det er gratis at deltage bortset fra din egen tid og løn til dine medarbejderes undervisningstid. Du lægger selv ud for udgifterne til vækstplanen. Beløbet refunderes, når vækstplanen er godkendt.


Interesseret?

Så kontakt:

  • Rasmus Keinicke, projektmedarbejder mobil: 61963976 / keinicke@smvdanmark.dk
  • Henrik Lilja, projektleder mobil: 60888964 / lilja@smvdanmark.dk
     

Andre tilbud til dig:

Kontakt

Projektmedarbejder
Rasmus Keinicke
Chefkonsulent
Henrik Lilja
lilja@SMVdanmark.dk
tlf. +45 32 63 03 15
mobil +45 60 88 89 64
Download vCard Læs mere